5 års fødselsdag

5 års fødselsdag

I dag har jeg været selvstændig  i 5 år. Det har været 5 forrygende og  lærerige år.

Først startede jeg med en enkeltmandsvirksomhed hjemme i privaten og senere et ApS med kontor ude i byen, men ellers er der ikke meget som har forandret sig. Min virksomheds koncept er tæt på det samme, som da jeg startede. Det har handlet om at lave flotte og brugervenlige hjemmesider/shops, som kan findes på Google og derved er værdiskabende for mine kunder.

Der hvor de store forandringer er sket, er med Internettet og dets muligheder, som bevæger sig med en høj hastighed og det er derfor vigtigere end nogensinde at holde sig opdateret på det nyeste. Jeg bruger meget (fri)tid på at følge med i hvad der sker og det håber jeg også mine kunder mærker, når jeg proaktivt foreslår dem forbedringer og nye tiltag, der kan være med til at få dem frem i førerfeltet.

Jeg har hvert eneste år oplevet en stor tilgang af nye kunder, men heldigvis arbejder jeg også for en stor del af de kunder jeg havde i opstartsårene – det må jo betyde at de ikke er helt utilfredse med mit arbejde.

Jeg er meget taknemmelighed over at må arbejde for hver og en af mine kunder – stor som lille. Det bedste jeg ved er, at se mine kunder få succes med deres virksomheder og når jeg kan hjælpe dem med at vækste.

Derudover ved jeg at mine kunder sætter pris på at det er mig der tager telefonen, svarer på mails og ikke en eller anden Projektleder eller ”Account manager”. Sådan bliver det også fremover, da jeg ikke har planer om at virksomheden skal vokse sig til en ”stor og doven” virksomhed.

Jeg ser frem til at fortsætte det gode samarbejde med alle mine kunder og ikke mindst mine samarbejdspartnere.

No comments (Add your own)

Add a New Comment


code
 

Comment Guidelines: No HTML is allowed. Off-topic or inappropriate comments will be edited or deleted. Thanks.