Om mig

Jacob Leander

Hej! Mit navn er Jacob Leander og jeg kan skabe vokseværk på din bundlinje.

Jeg beskæftiger mig hovedsagligt med design af hjemmesider og internet markedsføring - Har en god portion viden om søgemaskiner og hvordan man kommer til tops på Google - derfor vil nogle nok gå så langt og kalde mig Google ekspert. Her arbejder du direkte med mig og slipper derfor, at snakke med en projektleder eller sælger.

Derudover er jeg tilknyttet flere danske reklamebureauer på freelance basis og fungerer som ekstern underviser for International Business Academy, hvor jeg underviser i Google AdWords og Google Analytics.

Syntes du jeg lyder interessant, og tror du jeg kan hjælpe dig? så grib knoglen og tast 77 34 27 31

Min uddannelsesmæssige baggrund

Da jeg var 12 år, var jeg "naboens søn" der lige kunne lave en hjemmeside, da jeg havde lært mig selv at kode og havde en stor interesse i det. Men i modsætning til mange andre i branchen, valgte jeg også at få papir på hvad jeg kunne og blive uddannet indenfor mit fag. Derfor er jeg uddannet Multimediedesigner fra Nordic Multimedia Academy, med et gennemsnit på 11,6 samt
Web Marketing Manager fra International Business College i Kolding. Derudover har jeg en højere handelseksamen fra Vejen Handelsgymnasium med IT på A-niveau.