Design til

ScanNet Webshop 2

Efter at have prøvet mere end 25 forskellige shopsystemer fandt jeg Webshop 2 og det har lige siden været min foretrukne platform.

Vil du vide mere om Webshop2? Kontakt mig her.

Om Webshop2

Webshop 2 er udviklet af ScanNet i Kolding, som valgte at lancere Webshop 2 som efterfølgeren af deres første webshop, der er blevet solgt de sidste 12 år. Nu hedder shoppen webshop2 og er ScanNets svar på et standard webshop system. Den gør det virkelig godt og derfor har jeg valgt at specialisere mig i systemet og kan tilbyde webshop design til Webshop 2.

Support og sikkerhed

Udover alle de muligheder Webshop 2 giver dig, sikrer du dig også professionel hosting af din webshop i et af Danmarks mest sikre og professionelle serverfaciliteter.

Derudover er det med Webshop2 fri dansk support fra kl. 07.00-23.00 i hverdagene og 10.00-16.00 i weekender.

Innovativt, sælgende og brugervenligt design

Webshop 2 er et af Danmarks mest fleksible standard shopsystemer og derfor er der store muligheder for at udvikle et design, som byder dine kunder indenfor og følger dem igennem købsforløbet på en nem og overskuelig måde. Min vigtigste mission er at forøge din bundlinje og derfor har jeg hele tiden konverteringsoptimering for øje og udvikler løbende special plugins, for at gøre shops endnu mere sælgende.


Eksempler på ScanNet webshop design


Frontend programmering af Krudtbassen

Design, programmering og SEO for Vingaardsferie.dk

Design og opsætning af Alaska

Opsætning af Boboonline

Design og opsætning af Smyks

Design og opsætning af Soft-Spot

Design og opsætning af Asiatorvet

Design og opsætning af Billigemballage

Design og opsætning af Biodanepharma

Design og opsætning af Caredesign

Design, opsætning og SEM for Daminoshop

Design og opsætning af Garn Garagen

Opsætning af Golfglad

Design og opsætning af Hosmormor

Opsætning af Kapselkongen

Opsætning af Maktub

Design og opsætning af Mikkla

Opsætning af Nextzone

Design og opsætning af Odenia

Design, opsætning og SEO af Papuga

Design og programmering af Postopak

Rådgivning og webshop valg

Med Webshop2 fra ScanNet er der næsten uanede muligheder i forhold til design og brugervenlighed. Ligeledes er systemet født med de tekniske forudsætninger der gør at din webshop kan komme til tops i Google.

Pris på ScanNet Webshop

Webshoppen koster 499,- om måneden fra standard, du kan herefter vælge det antal moduler, der er nødvendig for din virksomhed. Vil du gerne prøve webshop 2, så kontakt mig, og jeg sørger for oprettelse af en demo webshop og en guidet tur.

Har du allerede bestemt dig for at du prøve kræfter med Scannet Webshop 2, så kontakt mig for et uforpligtende tilbud på webdesign.