Leder du efter

Webdesign Esbjerg?

Hej, Jeg hedder Jacob Leander og arbejder som freelance webdesigner. Jeg kommer ikke fra Esbjerg, men kan tilbyde yderst konkurrencedygtige priser uden at gå på kompromis med kvaliteten.

Skal jeg være din nye hjemmeside designer? Kontakt mig her

Ny webshop

Som shopejer har du behov for både et flot webdesign, men også en stabil løsning, så dine kunder nemt og bekvemt kan handle online.

Ny hjemmeside

Trænger din hjemmeside til nyt webdesign? Er den ikke mobil venlig? Har den ikke SSL certifikat? Lad mig give mit besyv med.


Google optimering

Du skal ikke kun have et flot webdesign og en velfungerende hjemmeside. Hvis du ikke bliver fundet på Google er det spild af penge.


Når man laver webdesign er det altid vigtigt at have slutbrugeren i tankerne, derfor er det vigtig med en grundig foranalyse, inden man påbegynder designfasen, da man først skal vide hvem målgruppen er, formålet med hjemmesiden osv.

Selvom jeg ikke kommer fra Esbjerg vil jeg selvfølgelig gerne komme forbi den vestlige del af Jylland og afholde et møde omkring webdesign til dig. Så kan vi også lige se hinanden an, inden vi påbegynder et evt. samarbejde omkring din hjemmeside.                  

Webdesign referencer

Jeg har bl.a. lavet webdesign for rengøringsfirmaet SLK service i Esbjerg. Har ligeldes lavet grafisk arbejde i form af logo og visitkort og lavet søgeordsoptimering for webshoppen Elvira og Sixten der er placeret i Esbjerg og en ny hjemmeside for antenneforeningen i Bramming.   

Kontakt mig, hvis du har noget i tankerne, så kan vi sammen finde en fornuftig løsning.

Hvis du syntes det lyder interessant omkring webdesign, er du mere end velkommen til at kontakte mig for et uforligtende tilbud.

Hvor tæt på Esbjerg?

Jeg er ikke mere end 50km væk fra Esbjerg og det tager ikke mere end en god halv time at komme til Esbjerg. Derfor vil jeg med glæde komme forbi til en uforpligtende snak omkring dine aktiviteter på internettet.