Leder du efter

Webdesign i Kolding?

Mangler du et professionelt og funktionelt webdesign, hvor brugervenligheden er i hovedsæde og kommer du fra Kolding?

Skal jeg være din nye hjemmeside designer? Kontakt mig her

Ny webshop

Som shopejer har du behov for både et flot webdesign, men også en stabil løsning, så dine kunder nemt og bekvemt kan handle online.

Ny hjemmeside

Trænger din hjemmeside til nyt webdesign? Er den ikke mobil venlig? Har den ikke SSL certifikat? Lad mig give mit besyv med.


Google optimering

Du skal ikke kun have et flot webdesign og en velfungerende hjemmeside. Hvis du ikke bliver fundet på Google er det spild af penge.


Jeg kommer ikke fra Kolding, men fra Vejen, der kun ligger 25km fra Kolding. Jeg er uddannet Multimediedesigner og Web Marketing Manager i Kolding - derfor kender jeg i byen og kommer der ofte.                          

Uforpligtende tilbud på webdesign

Jeg afgiver gerne et tilbud på nyt webdesign til dig uden at du er forpligtet til at vælge mig som din hjemmesideleverandør. Hvis du helst vil mødes face-to-face kommer jeg som sagt gerne til Kolding og afholder et møde omkring dine muligheder  på internettet.

          

Mødes i Kolding

Jeg kommer gerne til Kolding for at afholde et møde omkring hvordan vores eventuelle samarbejde skal være. Det er vigtigt at begge parter føler, at kemien er den rette, da et samarbejde omkring webdesign ofte er en længere proces, så derfor skal vi ikke gå hinanden på nerverne. Mangler du andet end webdesign? fx søgemaskineoptimering eller hjælp til AdWords, har jeg skarpe kompetencer indenfor begge felter.

Hvad har jeg lavet.

Ovenfor kan du se lidt udvalgte referencer på webdesign, som jeg har lavet, hvis du vil se flere kan du vælge menupunktet referencer. Ellers er du også velkommen til at kontakte mig for mere info.

 Udover webdesign arbejder jeg også med internet makedsføring og i sær søgeoptimering og Google AdWords.

 

Jeg bor tæt på Kolding

 Jeg bor ikke ret langt fra Kolding - kun ca. 25km. Derfor kommer jeg gerne uforpligtende til et møde, hvor vi bl.a. kan tale om webdesign, søgemaskineoptimering mv.