Leder du efter

Webdesign i Odense?

Leder du efter nyt design, så få et tilbud fra en der ikke er fra Odense
Mit navn er Jacob og jeg tilbyder webdesign til en god pris. Kvaliteten og brugervenligheden af webdesignet er den samme, men bare billigere da jeg ikke har en masse omkostninger til lønninger, lokaleomkostninger i Odense centrum, som andre udbydere af webdesign og søgeoptimering i Odense har.

Skal jeg være din nye hjemmeside designer? Kontakt mig her

Ny webshop

Som shopejer har du behov for både et flot webdesign, men også en stabil løsning, så dine kunder nemt og bekvemt kan handle online.

Ny hjemmeside

Trænger din hjemmeside til nyt webdesign? Er den ikke mobil venlig? Har den ikke SSL certifikat? Lad mig give mit besyv med.


Google optimering

Du skal ikke kun have et flot webdesign og en velfungerende hjemmeside. Hvis du ikke bliver fundet på Google er det spild af penge.


Hvem er jeg?

Jeg er uddannet multimediedesigner og web marketing manager, der er min teoretiske baggrund for mit daglige arbejde. Udover at drive mit eget webdesign firma, underviser jeg også i ny og næ i online markedsføring på International Business College i Kolding.

Sådan designer jeg..
Webdesign kan være nok så flot, men hvis slutbrugeren ikke er i tankerne, kan det flotteste webdesign ikke konvertere til salg, derfor har jeg altid målgruppen med fra start af.                        

Referencer fra Fyn

Jeg har flere kunder på fyn, som jeg har lavet hjemmesider for og meget andet. Herunder kan du se nogle få udvalgte:

  • Allerup Teknik A/S
  • DK online ApS
  • Efterskolen ved Nyborg
  • Odenia.dk
  • Stenstruplund
  • Hanssondk.com

Skal vi mødes i Odense?

Jeg tager gerne over lillebæltsbroen for at holde et møde omkring mulighederne i et nyt webdesign til dig eller dit firma. Dette møde er helt uforpligtende og derfor vil det ikke koste dig noget.

Det tager kun en times tid til Odense og den smuttur kører jeg gerne.